Wat biedt het lidmaatschap van de BSW je?

• Een beroepsplatform van collega spiritueel werkers voor intervisie en inspiratie.
  • Streven naar erkenning van de overheid als een volwaardige beroepsgroep binnen de gezondheidszorg middels lezingen, website, folders etc.
  • Het actief bijhouden van informatie van zorgverzekeraars betreffende vergoedingsregelingen van natuurgeneeswijzen consulten.
  • Een website waardoor onze beroepsgroep in Nederland bekender wordt met daarop alle namen van de leden en hun eventuelepraktijkgegevens.
  • Het behartigen van de individuele en groepsbelangen van de leden.
  • Regelmatige bijeenkomsten met na- en bijscholing (verplicht 30 uur per jaar na- en bijscholing voor praktiserende leden die ook lid zijn van een erkende beroepsvereniging).
  • Regelmatige algemene ledenvergadering waar je als lid stemrecht hebt.
  • Algemene voorwaarden voor je praktijk, verzekeringen en wet WGBO.
  • Ledenregister voor doorverwijzing.
  • Vermelding en eventuele link van je praktijk op de website van onze vereniging.
  • Het onderhouden van een contactnetwerk met diverse instanties inNederland